Bijna 850.000 euro

Een Jaar van Je Leven-winnaar Isaac onthult wat hij gaat doen met het prijzengeld

28 augustus 2023 10:33 | amusement | Door Tessa Kok

© KIJK / Shownieuws
Afgelopen vrijdag werd bekend wie de grote winnaar is van het programma Een Jaar van je Leven. Isaac ging er met de winst vandoor na een spannend finalespel tegen Sacha. Hij ging naar huis met bijna 850.000 euro. Inmiddels is duidelijk wat hij met dat prijzengeld gaat doen.

Dat vertelt hij tegen Shownieuws.

Winnaar

''Ja, ik heb Een Jaar van Je Leven overleefd en ook gewonnen. Dat kan ik nog niet helemaal beseffen, dat ik een jaar lang heb gestreden en uiteindelijk ook 8,5 ton heb gewonnen'', zegt Isaac over zijn deelname. "Op het moment dat ik de loods binnenkwam, wist ik al wel: 'Ik heb één missie, en die missie is winnen'. Het ging heel lang duren, maar ik moest mijn energie gewoon een beetje verspreiden over een jaar en dat heb ik gedaan'', vertelt hij tegen Shownieuws.

Auto kopen voor zijn moeder

Op de vraag wat hij met het prijzengeld gaat doen, zegt hij dat hij zijn moeder al bijna vijftien jaar heeft beloofd om een auto voor haar te kopen ''Nu kan ik haar eindelijk een auto geven, dus dat is wat ik als eerste ga doen. Ik neem haar mee en we gaan gewoon een auto kopen'', glundert hij.

Meer over