Kunstenaars gezocht

Een nieuw seizoen van Sterren op het Doek op komst

22 februari 2023 12:29 | amusement | Door Tessa Kok

© Amy van Leiden/MAX

Mooi nieuws voor de liefhebbers van het succesvolle NPO 2-programma! De opnames voor een nieuw seizoen van Sterren op het Doek met presentator Özcan Akyol gaan binnenkort weer van start.

Het programma

In Sterren op het Doek ontvangt Özcan Akyol iedere week een bekende Nederlander, die dan geportretteerd wordt door drie professionele, enthousiaste kunstenaars. De gasten in het programma hebben ieder op een eigen manier een waardevolle bijdrage aan onze vaderlandse cultuur en/of maatschappij geleverd. Akyol gaat het gesprek met hen aan, terwijl de kunstenaars aan de slag gaan met de kunstwerken.

De kunstenaars vereeuwigen de gasten op een geheel eigen wijze. Dat gebeurt in uiteenlopende stijlen. De ster op het doek kiest uiteindelijk één van de drie kunstwerken. De kijkers kunnen op de overige twee kunstwerken bieden en op die manier het goede doel van de BN’er steunen.

Eerdere gasten

Al diverse bekende Nederlanders hebben hun opwachting gemaakt in het programma. Ronald Koeman, Rob Kemps, Daphne Deckers, Sinan Can, John van den Heuvel, Carry Slee, Annechien Steenhuizen, Johan Derksen, Arjen Lubach, Philip Freriks en nog vele andere gasten lieten zich in eerdere seizoenen portretteren. Wie er in het nieuwe seizoen verschijnen, is nog even afwachten.

Enthousiaste kunstenaars gezocht

Voor het nieuwe seizoen van Sterren op het Doek is MAX nog op zoek naar enthousiaste kunstenaars. Aanmelden is mogelijk via SterrenophetDoek.nl. Het is nog onbekend wanneer de nieuwe afleveringen op televisie te bewonderen zijn, dat maakt MAX later bekend. 

 

Meer over