Een uur lang John de Mol in RTL Late Night

3 juni 2015 10:47 | amusement | Door Televizier

Ter ere van zijn 60ste verjaardag komt John de Mol donderdag in RTL Late Night een uur lang over zichzelf praten. Zoon Johnny en zus Linda zijn ook van de partij op het feestje.

Humberto Tan vertelde in RTL Boulevard dat hij John vroeg terwijl hij van te voren al wist dat de succesvolle tv-producent en programmamaker 'nee' zou zeggen. „Meestal als John de Mol ergens naar toe gaat, dan praat hij over zijn programma's. Nu gaat het een uur lang over hem. Hij heeft er toch ’ja’ tegen gezegd.”

Speciale gasten

Zus Linda en zoon Johnny zijn te gast, net als Tony Berk, de beste vriend van John die vaak ook als zijn raadgever functioneert. Ook Willem van Kooten zit aan tafel: hij redde John in zijn beginperiode van het faillissement. Tot slot schuift RTL 4- programma directeur Erland Galjaard aan, die niet alleen zakelijk, maar ook privé al ruim 10 jaar met John de Mol te maken heeft.

Traumhochzeit

Naast deze gesprekken blikt Humberto terug op de producties van John de Mol aan de hand van bijzondere beelden, zoals één van de allereerste muziekregistraties die John ooit produceerde en de eerste uitzending van ‘Traumhochzeit’ (de Duitse versie van ‘Love Letters’). Ook kijkt ‘RTL Late Night over de grenzen: wat vinden bijvoorbeeld de Amerikanen en de Britten van de producties van De Mol?  voor John de Mol.

Lees ook:
Johnny de Mol gaat toch niet trouwen

Meer over