Eenmalige Maestro voor het goede doel

12 oktober 2016 11:32 | amusement | Door Televizier

© AVROTROS, Daniel J. Ashes

In de eenmalige uitzending Maestro Eén voor Kinderen gaan ex-deelnemers van de dirigeerwedstrijd nog eenmaal de bok op voor het goede doel. Klaas van Kruistum en Richard Groenendijk debuteren met een dirigeerstok.

Maestro Eén voor Kinderen moet kinderen in Nederland en het buitenland aan een betere toekomst helpen. Voor die gelegenheid dirigeren onder anderen ex-deelnemers Karin Bloemen, Carlo Boszhard, Tanja Jess en Lucille Werner het orkest nog eenmaal.

Klaas en Richard

Klaas van Kruistum en Richard Groenendijk staat een bijzondere uitdaging te wachten. Zij pakken de baton voor het eerst op en begeven zich als nieuwkomers in het deelnemersveld. Hoe brengen zij het er vanaf? Frits Sissing presenteert de avond.

Goede doelen

Avrotros slaat voor deze speciale uitzending de handen ineen met vier goede doelen: UNICEF Nederland, Edukans, het Liliane Fonds en Het Vergeten Kind.

De opnames vinden plaats op woensdag 19 oktober in de Philharmonie in Haarlem en zijn toegankelijk voor publiek. Kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar via www.theater-haarlem.nl

Maestro, Eén voor Kinderen, 4 november om 20.30 uur op NPO 1

Meer over