Eerst kussen dan keuvelen in Love At First Kiss: tv-moment van gisteren

In het nieuwe BNN-programma Love At First Kiss geven de kandidaten elkaar eerst een uitgebreide tongzoen, pas daarna leren ze elkaar beter kennen. De kijkers raakten er niet over uitgepraat.

In het nieuwe datingprogramma Love At First Kiss wordt het kennismakingsgesprek opgeschoven, de kandidaten moeten namelijk eerst een flink potje tongen. Pas wanneer het speeksel is uitgewisseld gaan de kandidaten zitten voor een kennismakingsgesprek.

Love At First Kiss

Love At First Kiss hield de gemoederen op Twitter gisteren flink bezig, al werd er niet alleen over het bijzondere format gesproken. Het keiharde gesmak van de zoeners maakte menig kijker onpasselijk.

Ongemakkelijk

Na de uitgebreide tongzoen kregen de deelnemers de kans om elkaar te leren kennen tijdens een speeddate. Het kennismakingsgesprek was voor veel zoeners zeer ongemakkelijk, ook veel kijkers kregen plotseling last van plaatsvervangende schaamte.

BNN

Love At First Kiss kreeg voorafgaand aan de eerste aflevering veel media-aandacht. Dit mocht helaas niet baten, er keken slechts 300.000 mensen naar de tongende jongeren. Ondanks de smeerpijperij is het een programma dat je minimaal één keer gezien moet hebben, al is het maar om mee te kunnen praten.

Reageren