Sneak peek

Janny van der Heijden deelt eerste 'beelden' van nieuw seizoen Denkend aan Holland

12 juni 2024 13:40 | amusement | Door Judith Regeling

© Viviënne de Rop/MAX
Als je in de buurt van water woont, zou je de komende dagen zomaar eens André van Duin en Janny van der Heijden langs kunnen zien varen. De twee sterren van Omroep MAX zijn namelijk begonnen met de opnames van Denkend aan Holland.

Dat deelt Janny zojuist via Instagram.

Lees ook: André van Duin trekt stekker uit Denkend aan Mallorca 

Denkend aan Holland

Denkend aan Holland heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Inmiddels zijn meer dan 1 miljoen kijkers er wel van op de hoogte dat in dit populaire Omroep MAX-programma presentatoren André van Duin en Janny van der Heijden door Nederland touren per boot. Iedere afleveringen weer ontdekken ze prachtige plekken, genieten ze van de natuur en proeven ze lokale lekkernijen.

Welke plekken ze het komende seizoen aandoen, houdt Janny van der Heijden nog geheim. Wel heeft ze alvast slecht nieuws voor de Limburgse kijkers: Noord-Limburg slaan ze over. 

Eerste beelden

Zin in een allereerste sneak peek? Bekijk hieronder dan snel de eerste beelden van zowel Janny als hondje Nhaan.


Nieuw seizoen

Het nieuwe seizoen van Denkend aan Holland zal na de sportzomer en de Olympische Spelen weer wekelijks te zien zijn op NPO1. Fans moeten echter wel rekening houden met de wat kortere duur van het programma: volgens Janny zal ook ditmaal de reeks slechts vier afleveringen beslaan.

Meer over