Eerste beelden GTST terugkeer Ferri Somogyi

De geruchten zijn waar: Ferri Somogyi maakt zijn vierde comeback als Rik de Jong in GTST. Via de Meerdijk app is zijn terugkeer in de soap te zien.

Bij de lancering van de GTST Meerdijk app werd al gehint naar zijn terugkeer, maar vandaag maakte Ferri als Rik dan echt zijn opwachting in de digitale tegenhanger van 's lands populairste soap.

In de gevangenis

In de digitale versie van Meerdijk was vandaag te zien hoe Jef (Bartho Braat) naar de gevangenis ging om Rik op te zoeken. Enkele dagen geleden had Jef een doos met oude fotoalbums gekregen met daarin allerlei kiekjes van Rik. Hij besloot zijn oude vriend daarmee te verrassen en toog naar de nor. Bij aankomst moest Jef eerst het slot van de gevangenispoort zien te kraken (het blijft een spelletje). App-gebruikers die de poort open kregen, werden getrakteerd op het drie minuten durende, emotionele weerzien tussen Jef en Rik.

Zwangerschapsvergiftiging

De verhaallijn in de app sluit naadloos aan op die van de reguliere soap. Vrijdag was te zien hoe Riks' dochter Rikki zwangerschapsvergiftiging opliep, vandaag vertelde Jef het vervelende nieuws aan haar bezorgde vader. Rik was blij met de albums, maar vroeg Jef ook om een gunst: zou hij de brieven die hij van Rikki en zijn andere kinderen heeft gekregen veilig willen bewaren? Jef stemde uiteraard toe en nam het pakketje in ontvangst. Of dit later gevolgen gaat hebben laat zich raden.

Comeback

Inmiddels is duidelijk dat Ferri ergens in 2016 weer een vaste rol krijgt in GTST. Hoe hij uit de gevangenis komt is nog niet bekend, wel heeft hij zich een nieuw kapsel aangemeten voor de op handen zijnde comeback. Rik draagt zijn blonde lokken tegenwoordig in een ultrahippe man-bun. 

Afbeelding

Meer over:

Reageren