In een klassieke oldtimer

Eerste beelden van Bij Van Duin op de Achterbank online

27 januari 2023 16:10 | amusement | Door Marjolein Vos

© MAX
Eerder kondigde Omroep MAX al aan dat André van Duin een eigen soort van talkshow zou krijgen met komedianten. Later werd er meer duidelijk over de vorm van Bij Van Duin op de Achterbank en inmiddels heeft de omroep de eerste beelden gedeeld.
Op Instagram is te zien hoe André van Duin de mede-komedianten ontvangt in een klassieke oldtimer. Hij gaat daar met ze in gesprek.
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_)

Theater

Van Duin pikt ze op en brengt ze naar het theater waar ze die avond spelen. En ondertussen spreekt hij over alles wat met humor te maken heeft. Hij gaat in gesprek met Youp van ’t Hek, Herman Finkers, Brigitte Kaandorp, Peter Pannekoek, Jochem Myjer en Tineke Schouten. "Wat is er leuker dan gezellig babbelen over humor?! Jarenlang heb ik zelf op het toneel gestaan en nu mag ik mijn collega's onderweg naar hún werk vergezellen. Het worden vrolijke gesprekken."

Van 't Hek

Begin januari werd al bekend dat Youp van 't Hek in de eerste aflevering te zien is. Hij wordt naar Koninklijk Theater Carré gebracht. Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder meer hoe de komediant zijn leven ziet als toekomstig pensionado en wie zijn opvolger is. 

Bij Van Duin op de Achterbank is vanaf vrijdag 10 februari om 21.20 uur te zien bij MAX op NPO 1.