Spannende strijd

Eerste finalisten van Holland's Got Talent zijn bekend

21 oktober 2023 10:20 | amusement | Door Marjolein Vos

© Still RTL
De eindstreep van Holland's Got Talent is in zicht. Gisteravond zagen we de eerste halve finale waarna er maar vijf acts door mogen naar de grote finale over twee weken. En deze gelukkigen zijn bekend.

Let op: spoilers!

Dans

'Sprakeloos', 'lyrisch' en 'gruwelijk', zo werd het optreden van de dansgroep Iron bestempeld. Bij hun auditie kregen ze al de golden buzzer voor hun optreden van Dan Karaty. Hier stond toen niet iedereen achter, maar na het optreden van gisteren wel. Ze blazen iedereen weg.  

Ring

De tweede act die door is, is Womanair. De schaars geklede Eline en Joyce deden op de muziek van James Bond een act aan een enorme ring. "Ik kan de hele avond naar jullie kijken", zei jury-lid Chantal Janzen over de act. 

Slangen

Dan is er slangenjongen Luke die ook door is naar de finale. Ondanks dat hij niet uit Nederland komt, heeft hij volgens de jury genoeg potentie om een groot talent in 'Holland' te worden. 

Zang

Zangeres Rachella weet indruk te maken met haar stem met I Will Always Love You van Whitney Houston en Dolly Parton.

Meer dans

En dan is er nog dansact DC Passion die zich als laatste bij het vijftal mag voegen. Dat maakt dat er vijf verschillende acts over twee weken aan de finale beginnen. Voor ieder wat wils.

De tweede halve finale van Holland's Got Talent is volgende week vrijdag om 20.00 uur op RTL 4.

Meer over