Eerste homohuwelijk in Goede Tijden Slechte Tijden

24 januari 2014 09:58 | amusement | Door Televizier

Huwelijken genoeg in GTST, maar tot nu toe nooit tussen twee mannen. Met de bruiloft van Lucas en Menno komt daar verandering in. Speciaal daarvoor keert Stefano Sanders terug naar Meerdijk.

Hij woont sinds 2005 in New York, om daar zijn verdriet te verwerken nadat zijn vrouw Yasmin overleed. Als verrassing keert Stefano Sanders terug om zijn zoon Lucas (Ferry Doedens) 'ja' te zien zeggen tegen zijn grote liefde Menno (Dave Mantel).

Emoties

Lucas kan zijn geluk niet op. Er komen veel emoties los bij de bruidegom. Hij kreeg het het afgelopen jaar vaak te stellen met twijfels van Menno, maar nu lijkt alles toch nog goed te komen. Nina (Marly van der Velden) is daarom heel blij voor haar broertje, maar realiseert zich wel wat een liefdespech ze zelf heeft.

Afbeelding


Echte liefde

Ook veel andere bruiloftsgasten laten hun gevoelens spreken op deze feestelijke dag. De verliefde Sjoerd en Wiet zingen een lied tijdens de ceremonie. Tijdens het oefenen van de tekst worstelen ze met het uiten van hun prille liefde. Sjoerd vindt eigenlijk dat ze hun relatie niet langer geheim moeten houden voor Rikki (Robin Martens).

Lorena in love

Lorena (Gigi Ravelli) heeft een verrassing voor het getrouwde stel, maar die is pas in de aflevering van maandag te zien. Ondertussen laat ze haar oog vallen op een van de mannelijke gasten. Ze weet zeker dat hij haar nieuwe liefde wordt; van een bruiloft komt immers een bruiloft.

Het eerste homohuwelijk in Goede Tijden, Slechte Tijden - vrijdag 24 januari 2014, om 20.00 uur op RTL 4.

Meer over