Eerste kandidaten Expeditie Robinson 2016 bekend

2 augustus 2016 09:46 | amusement | Door Televizier

De eerste kandidaten van Expeditie Robinson 2016 zijn bekendgemaakt. Niemand minder dan actrices Elle van Rijn en Chloé Leenheer zullen de wildernis trotseren. Modeblogger Anna Nooshin is ook van de partij. Presentator Dennis Weening spreekt in RTL Boulevard over een loodzwaar seizoen. 

"We kunnen kwijt dat het een zwaar seizoen was, zwaarder dan ooit", vertelt Dennis. "Omdat we begonnen in het begin van het regenseizoen, waardoor er eigenlijk heel veel regen was en ze het iets zwaarder hadden dan normaal."

Niets verklappen

Over de inhoud van het programma houdt de presentator zijn kaken vooralsnog redelijk op elkaar. "Je hebt nieuwe kandidaten en dat zorgt voor een andere dynamiek. We hebben ook nieuwe proeven. Je begint weer nieuw aan het seizoen, maar ik kan natuurlijk niets verklappen. Het wordt gewoon weer tof", zegt Weening.

Eerste kandidaten

Ondanks dat zowel Dennis Weening als medepresentatrice Nicolette Kluijver niets kunnen zeggen over de inhoud van de survivalshow, mogen ze wel de eerste drie kandidaten bekendmaken: Elle van Rijn en Chloé Leenheer zullen in ieder geval te zien zijn in het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson

Anna Nooshin

De derde kandidaat zat live in de studio van RTL Boulevard. Modeblogger en lifestyledeskundige Anna Nooshin vertelde dolblij te zijn dat ze eindelijk wereldkundig kon maken dat ze afgereisd is naar het Robinson-eiland. 

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson start 8 september bij RTL 5. 

Meer over