En een nieuwe presentatrice...

Eerste namen nieuw seizoen Adam Zkt Eva Vips bekend

7 mei 2018 19:24 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Adam zkt Eva vips heeft haar deelnemers gevonden. Zes bekende Nederlanders gaan in het tweede seizoen op de Filipijnen uit de kleren in een zoektocht naar de liefde.

Marieke Elsinga mocht in RTL Boulevard de eerste vier namen bekend maken. Niet geheel toevallig, want Marieke is de nieuwe presentatrice van de RTL 5-show. Ze neemt het stokje over van Dennis Weening.

De eerste vier

Daarop werden clipjes gestart waarin de deelnemende sterren zich onthulden en bekend maakten waar ze precies naar op zoek zijn. Turnkampioen en danser Jeffrey Wammes is van de partij en zoekt een "superleuke, fitte jongen om mee het diepe in te springen." Zangeres en oud-Idols kandidate Dewi Pechler is ook van de partij, ze zoekt een lieve, rustige, romantische diepzinnige man. TMF-boegbeeld en dj Jeroen Post wil een dame met veel lef en gezelligheid. De laatste nieuwe naam is Temptation Island-deelnemer Joshua, de Vlaming zoekt iemand die puur 

Adam zkt Eva vips2

Adam zkt. Adam

Volgens Marieke is dit nieuwe seizoen extra speciaal omdat er voor het eerst een homoseksuele BN'er meedoet. Turner Jeffrey Wammes valt op mannen, wat zijn editie van de blote datingshow Adam zkt. Adam maakt. De overige twee kandidaten worden later bekend gemaakt.

Wie interesse heeft kan zich opgeven via deze link.

Lees ook: Dit verdienen de BN'ers door bloot te gaan

Meer over