Eerste namen Ranking the Stars bekend

Ranking the Stars zendt tijdens de feestdagen twee specials uit. Paul de Leeuw verwelkomt weer een keur aan sterren waaronder Patty Brard en Anny Schilder.

De opnames vinden vandaag plaats in Hilversum. Met een publiek vol mensen met een smartphone duurt het niet lang voordat de namen van de deelnemers hun weg vinden naar social media.

Bont gezelschap

Voor de kerst special gaan oudgedienden en smaakmakers Patty Brard, Anny Schilder en Richard Groenendijk hun collega's weer gaan ranken. Daarnaast zijn ook presentator Ajouad El Miloudi, oud-schaatser Rintje Ritsma en actrice Dilan Yurdakul van de partij. Ook doen wielrenner Thomas Dekker, Studio Sport gezicht Sjoerd van Ramshorst en volkszanger Frans Duijts een duit in het zakje. 

Nieuwjaarsspecial

De bezetting wijzigt behoorlijk voor de nieuwjaarsspecial die op 1 januari wordt uitgezonden. Anny SchilderRichard Groenendijk en Rintje Ritsma blijven zitten. De rest wordt gewisseld door een nieuwe lichting BN'ers voor wie Ranking inmiddels gesneden koek is: Fred van Leer, Marc van der Linden, Filemon Wesselink, dj Mattie Valk en atlethe Marlou van Rhijn schuiven aan. En geen editie zou compleet zijn zonder Gerda Havertong, het zelfbenoemde geweten van de show.

Sander Dekker

Het voortbestaan van Ranking the Stars was lange tijd onzeker omdat staatssecretaris Sander Dekker vindt dat amusement geen taak is van de NPO. In oktober liet Paul de Leeuw echter al weten dat de feestdageneditie er komt plus een zomerserie.

Meer over: