Eerste opdracht Expeditie Robinson bekend

De eerste opdracht om je aan te melden voor Expeditie Robinson is bekend! Ook dit jaar kun je als onbekende Nederlander kans maken op een plek op het onbewoonde eiland, alleen moet je wel eerst zeven avontuurlijke opdrachten uitvoeren.

De opdrachten worden online gepresenteerd door Carlos Platier Luna, die vorig jaar het programma won. Hij deed als onbekende Nederlander mee en gaat nu op zoek naar zijn opvolger.

Robinson-winnaar Carlos

Alleen op een paal staan in je auditiefilmpje is er dit jaar niet bij. Carlos maakt namelijk elke week een opdracht bekend die je moet uitvoeren en filmen. Aspirant-deelnemers kunnen hun filmpje uploaden op de website van Expeditie Robinson om kans te maken op een uitnodiging voor de selectiedag.

Robinson eiland

In de eerste opdracht moet je de Expeditie-Raad zien te overtuigen van jouw enthousiasme, maar dan wel op een nét iets moeilijkere manier. “Maak een filmpje waarin jij uitlegt waarom je met Expeditie Robinson mee moet doen… terwijl je ergens aan hangt,” legt winnaar Carlos de opdracht kort maar krachtig uit. Het maakt niet uit waaraan je hangt, als je voeten maar van de grond zijn en je alleen je handen gebruikt. Na deze opdracht zullen er nog zes volgen om die tas naar het Robinson-eiland te pakken.

 

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is een realitysoap waarin zestien mensen proberen te overleven op een onbewoond eiland. De mensen worden verdeeld in twee groepen op twee verschillende eilanden, waarbij ze tegen elkaar spelen in verschillende proeven. Uiteindelijk wint er één iemand de Robinsontitel. Aan het programma deden voornamelijk bekende Nederlanders mee, maar sinds vorig jaar mochten er ook vier onbekenden mee naar het eiland. Dit was zo succesvol dat het programma besloot dit jaar plek te maken voor zeven onbekende deelnemers. 

Lees ook: Michael van Gerwen in Expeditie Robinson?

Meer over:

Reageren