Egyptische tv-show laat Paris Hilton denken dat ze neerstort

29 juni 2015 11:05 | amusement | Door Televizier

© Belga - Paris Hilton in de film The Hottie & the Nottie uit 2008

De Frans Bauer van Egypte heeft wel een heel lullig grap uitgehaald met Paris Hilton. Hij liet de blondine denken dat haar vliegtuig aan het neerstorten was.

Paris was in Dubai om een hotel te openen en werd samen met de komiek Ramez Galal en wat andere passagiers uitgenodigd voor een rondvlucht boven Dubai. Paris heeft er geen idee van dat ze in de Bananasplit van Egypte terecht is gekomen. Net na het opstijgen doet de piloot net alsof het helemaal misgaat met het vliegtuig. De medepassagiers van Paris schreeuwen het uit terwijl het alarm afgaat en het vliegtuig een duikvlucht maakt.

Springen

Een van de passagiers opent een deur en gooit een man uit het vliegtuig terwijl Paris roept: 'Nee, ik ga niet springen.’. Paris, van wie nog steeds niet duidelijk is waarom ze nou toch beroemd is, is duidelijk niet op de hoogte van de grap en panikeert logischerwijs behoorlijk. De ellende houdt minstens 5 minuten aan.

Grootste angst

Pas nadat het vliegtuig veilig op de grond staat vertelt Galal dat Paris in zijn verborgen camera-show Ramez in Control zit. Huilend zegt ze tegen de grappenmaker dat ze hem het liefst wil vermoorden: „Ik dacht dat ik dood zou gaan. Dat is mijn grootste angst in het leven, dood gaan in een vliegtuig.”

Inmiddels lijkt de ergste boosheid bij Paris Hilton gezakt.

Meer over