Eigen SBS-programma voor Naomi van As en Ellen Hoog

Ex-hockeysters Naomi en Ellen gaan het land door om bekende mannen te interviewen. Zo gaan ze op bezoek bij Johnny de Mol, Gerard Joling, Afrojack, Jandino Asporaat en André Hazes.

De dames pakken het niet halfbakken aan, ze maken er desnoods nachtwerk van. Ellen & Naomi: 24 uur mandekking lijkt wat dat betreft op Chantal blijft slapen.

Een dag vol activiteiten

Uit het persbericht: 'Voorafgaand aan elk bezoekje vullen Naomi van As en Ellen Hoog een rapport over de man in. Wat weten ze al van hem, en wat denken ze op dit moment van hem? Ze geven een rapportcijfer voor verschillende aspecten, zoals sexappeal, intelligentie, gevoel voor humor, sportiviteit en hoffelijkheid. De grote vraag is: denken ze er na 24 uur nog steeds zo over – of worden ze verrast? Het grote testen kan beginnen! De dames laten geen middel onbenut: na een dag vol (sportieve) activiteiten, vraaggesprekken, lastige dilemma’s en een wilde nacht in de kroeg komt uiteindelijk altijd de ware aard van de hoofdgast boven.'

Sven Kramer

Iedere aflevering start bij de mannelijke gast thuis waar de vriendin van Sven Kramer en Ellen het heerschap komen ophalen. Wat ze precies gaan doen, blijft een verrassing.

Ellen & Naomi: 24 uur Mandekking, vanaf dinsdag 1 mei 21.30 uur op SBS 6

Meer over:

Reageren