Einde voor Rad Van Fortuin?

27 maart 2017 16:14 | amusement | Door Televizier

© Reinier Bergsma/SBS

Rad van fortuin gaat mogelijk niet verder nu André Hazes jr. stopt met de presentatie van het tv-programma. SBS 6 wacht eerst de kijkcijfers af, voordat ze besluiten of ze de show definitief de das omdoen. 

Rad van fortuin keerde in 2016 na maar liefst achttien jaar afwezigheid terug op de Nederlandse televisie. Het is niet ondenkbaar dat het dagelijkse spelprogramma na slechts twee seizoenen weer de prullenbak in gaat. Nadat Andre Hazes jr. verkondigde dat hij de show niet meer wil presenteren, heeft SBS besloten om voorlopig niet naar een opvolger te zoeken.

Rad Van Fortuin

Komend seizoen kan de kijker nog genieten van de scherpe en soms ook platte uitspraken van André. De volkszanger heeft in totaal 200 afleveringen opgenomen van Rad van fortuin, waarvan er nog 84 worden uitgezonden. Dit zijn cruciale uitzendingen voor de toekomst van het spelprogramma. Als er voldoende mensen kijken overweegt SBS op zoek te gaan naar een opvolger.

Kom in actie

Ben jij een echte Rad van fortuin-fan? Roep dan je al vrienden, familie en vage kennissen op om en masse naar het spelprogramma te kijken. Alleen dan is het mogelijk dat het SBS 6-programma geen vroege dood sterft. 

Meer over