Eindelijk meer bekend over personalityshow Chantal Janzen

18 Oktober 2017 10:47 | amusement | Door Televizier

© William Rutten

Dat Chantal Janzen haar eigen 'personalityshow' kreeg bij RTL wisten we al, maar de inhoud was tot nu toe een beetje vaag. Vandaag weten we meer.

Dat mocht ook wel, want &Chantal begint al op zaterdag 28 oktober. Wat we al wisten is dat Chantal Janzen wekelijks gasten uit binnen- en buitenland ontvangt. Nieuwe informatie is dat iedere aflevering van het programma een thema heeft. In de eerste is dat 'I've got the power' en dan ontvangt Chantal de mannen van de Lama's omdat zij in november vier avonden in het Ziggo Dome optreden.

Rico Verhoeven en Gloria Estefan

Ook kickbokser Rico Verhoeven komt langs in de eerste show. De twee kennen elkaar al een beetje want Chantal volgde hem een dag en een nacht voor Chantal komt slapen. De laatste gasten zijn Gloria Estefan en haar man Emilio over wie de musical On your feet is gemaakt.

Verboden tv-programma

Omdat het een personalityshow is moet zwangere Chantal er zelf ook aan geloven. Ze laat een fragment zien van een tv-programma waarin ze met haar man Marco te gast was. Het fragment was niet eerder te zien omdat Chantal het verbood.

Bijzondere hobby's

De presentatrice gaat ook de studio uit en op bezoek bij mensen met een niet alledaagse hobby's en ze speelt een eindspel waarin het publiek in de studio de gasten het vuur na aan de schenen legt.

&Chantal, vanaf 28 oktober om 21.30 uur bij RTL 4

Meer over