Eindelijk weer ouderwetse ellende in 'Ik Vertrek'

Kijkcijferhit Ik vertrek begint weer aan een nieuw seizoen. Het echtpaar Bertie (45) en Jan (47) Vermeulen neemt een camping in Luxemburg over, maar krijgt ongeveer alle mogelijke tegenslagen voor de kiezen. 

Het stel viert samen met hun kinderen Ian (19), Mandy (17) en Sharon (15) al jaren vakantie op die kampeerplek. Toen deze gesloten dreigde te worden, besloten ze de locatie over te nemen.

Alles zit tegen

De Vermeulens hebben echter weinig spaargeld, de oudste twee kinderen willen niet mee en het is ook nog eens slecht weer. Het opknappen van de camping schiet daardoor niet op en de aanhoudende regen is niet goed voor het gras. Waar Bertie en Jan normaal gesproken relaxt voor hun tent zitten, moeten ze nu alles op alles zetten om de boel te redden.

We willen tegenslag zien

Met deze aflevering gaat Ik vertrek weer terug naar de begintijd van het programma, waarin veel emigranten slecht voorbereid aan hun avontuur begonnen. De deelnemers van de afgelopen seizoenen ging het verrassend goed af en daarover werd op social media geklaagd.

Ik vertrek is vanaf zaterdag 22 maart elke week te zien om 21:45 uur op Nederland 1.

Meer over:

Reageren