Elvira Out weg uit GTST

Tot grote schrik van GTST-kijkers overleed Bianca Bouwhuis afgelopen vrijdag in de soap. En dat was tegen de zin van actrice Elvira Out.

Bianca Bouwhuis leed in GTST al een tijdje aan de spierziekte ALS, dus haar dood was onvermijdelijk, toch kwam haar overlijden sneller dan verwacht. Bianca werd 's morgens ineens niet meer wakker. Manlief Anton probeerde haar nog te reanimeren, maar dat mocht niet baten. Kijkers reageerden geschokt.

Stomverbaasd

Elvira bekende in RTL Boulevard dat ze zelf ook stomverbaasd is over haar voortijdig overlijden. „Dat kwam totaal onverwacht, ik was heel verdrietig en heb een heel weekend gehuild.” Elvira vindt het wel troostrijk dat het niet aan haar acteerwerk lag. „Het heeft niet te maken met dat ik niet goed was. Het lag niet aan mij. ” En gelukkig kreeg ze veel steun van collega's, die haar ook niet begrepen. „Dat deed me wel goed.”

Waarom Elvira dan toch weg moest? De schrijvers van GTST wilden graag ruimte maken voor nieuwe personages. Zo deed Babette van Veen onlangs haar intrede in de soap.

Reageren