Emile Ratelband (66) heeft nieuwe vriendin (25)

21 oktober 2015 13:42 | amusement | Door Televizier

© SBS - Elvin

Emile Ratelband heeft zijn nanny aan de haak geslagen. Ratelband is sinds twee maanden smoorverliefd op de 25 jarige Linda Snel en het is nog wederzijds ook. 

Linda kwam één keer in de twee weken langs om op de twee jongste kinderen van Emile Ratelband te passen. Dat is die ene dag waarop de positiviteitsgoeroe voogdij heeft over zijn kinderen. Maar omdat Ratelband dan niet altijd tijd had, nam hij Linda Snel (foto van Facebook) in dienst. 

Smoorverliefd

Je zou je kunnen afvragen wat een 25-jarige onderwijzeres uit Bergen op Zoom ziet in de veel oudere Ratelband die recentelijk werd beschuldigd van mishandeling van zijn ex. Aan de Telegraaf vertelt Ratelband dat hij in ieder geval smoorverliefd is: „Dat is feitelijk in augustus gebeurd toen we met z'n allen op vakantie zijn geweest. Een heerlijke, liefdevolle en romantische tijd was dat.”

Afbeelding

Leeftijdsverschil

Het tweetal woont nog niet samen. „We hebben een mooie latrelatie, mijn geliefde komt meestal vrijdag naar mij toe en gaat maandag weer terug naar haar woonplaats. Doordeweeks reis ik vaak af naar Bergen op Zoom om bij haar te kunnen zijn. Dan blijf ik gezellig een nachtje slapen.” Volgens Ratelband heeft Linda geen problemen met het forse leeftijdsverschil van 41 jaar. „Voor haar maakt het geen bal uit. Haar stelling is: als je maar gelukkig bent in de onvoorspelbare tijd die je als relatiepartners samen hebt.”

Gitta

Het is nog maar een half jaar geleden dat Gitta, de vriendin van Ratelband onverwacht overleed. Volgens de ondernemer gaat het dankzij Linda nu een stuk beter met hem. „Het was een drama, maar eigenlijk kon ik de draad drie weken na haar dood alweer een beetje oppakken. En Linda - een moordvrouw -  helpt me het verdriet verder te verwerken.”

Lees ook: 
Vorige maand ging Ratelband nog met de billen bloot in RTL Late Night
 

Meer over