Emile Ratelband (67) wil kind met 42 jaar jongere vriendin

29 juni 2016 10:19 | amusement | Door Televizier

De 67-jarige Emile Ratelband wil graag kinderen, maar zijn 25-jarige vriendin Linda Snel wil dat voorlopig nog niet. "Ik wil zeker weten dat ik eraan toe ben," zegt ze aan Story.

"Ik wil voorkomen dat ik per ongeluk zwanger raak. Zelf was ik 25 jaar geleden een ongelukje. Uiteindelijk was ik wel heel erg welkom, maar ik zou dat mijn kind niet aandoen", aldus Linda. Wat ook niet meehelpt is dat ze naar eigen zeggen 'als de dood' is voor artsen. "Zelfs bij bloedprikken ga ik al hyperventileren. Die angst moet ik dus eerst kwijt."

Oude vader

De positiviteitsgoeroe ziet het al helemaal zitten. "Misschien word ik wel de oudste vader van Nederland." Maar hij is niet bang dat hij het kind niet ziet opgroeien. "Ik heb altijd gezegd dat ik 94 word. Dus stel dat we op mijn zeventigste jaar een kind krijgen, dan hebben we nog minimaal 24 jaar samen. Dan maak ik nog mee dat ons kind gaat trouwen."

Het zou niet de eerste keer zijn dat Ratelband vader wordt. Hij heeft inmiddels al zeven kinderen uit drie verschillende relaties.

Meer over