9de kind

Emile Ratelband (72) wordt weer vader

5 januari 2022 15:29 | amusement | Door Irma Tomas

© ANP
Emile Ratelband mag dan wel bejaard zijn, hij blijft maar kinderen maken. De 72-jarige zakenman verwelkomt binnenkort zijn negende nazaat. 

Emile Ratelband heeft zijn kind ditmaal verwerkt bij een draagmoeder in Thailand. In Story vertelt Ratelband: "De zwangerschap verloopt vooralsnog voorspoedig. Mijn zoontje gaat Willibrord heten, hij wordt vernoemd naar Willibrord Frequin."

Zoon Willibrord

De voormalige positiviteitsgoeroe zegt Ratelband dat RTL en Videoland werken aan een serie over zijn leven die geregisseerd wordt door Willibrord. "Op een gegeven moment stond hij de hele boel te regisseren alsof hij weer De Week van Willibrord aan het maken was, geweldig! Toen heb ik in een emotioneel moment gezegd dat ik mijn zoon naar hem zou vernoemen. En je kent me: een man een man, een woord een woord."

Betheke

Emile Ratelband heeft al drie zoons en vijf dochters. Vorig jaar werd via een draagmoeder dochter Betheke-Pleun geboren en hij heeft ook al Minou, Rolls, Charles, Beau Aimée, Georgine, Junior en Royce rondlopen. 

Meer over