Emile Ratelband op de pijnbank bij RTL Late Night

17 september 2015 23:20 | amusement | Door Televizier

© SBS - Elvin

Emile Ratelband was te gast bij Humberto Tan in RTL Late Night en dat had hij beter niet kunnen doen. Het werd een bijzonder ongemakkelijke uitzending.

Waarom Emile Ratelband het een goed idee vond om aan tafel te komen zitten bij RTL Late Night is de hamvraag. Net zoals waarom Humberto Tan het nodig vond hem uit te nodigen. Maar hij was er. Ratelband kwam praten over de vechtscheiding met zijn ex Moon.

Bandje

Het eerste pijnlijke moment kwam toen Humberto een bandje aanzette waarop te horen was dat Ratelband in het bijzijn van zijn kind zijn ex-vrouw een schop gaf. De ex-posiviteitsgoeroe liet weten dat hij daar spijt van heeft, maar dat zulke dingen gewoon gebeuren en dat het voor de kinderen heel vervelend is dat Moon dit bandje naar buiten heeft gebracht.

Antoinette Hertsenberg

Mede-gaste Antoinette Hertsenberg reageerde daarop boos: „Dat lijkt me nu niet het belangrijkste. Ik begrijp dat een relatie tussen twee mensen verziekt kan zijn, maar dat je dat doet voor het oog van de kinderen! Hoe kun je dat nou doen?”

Om het allemaal nog erger te maken hoorden de kijkers in een volgend fragment Ratelband tegen zijn kind zeggen dat 'mama een hoertje was en dat het kind alleen verwekt was door mama voor de centjes.'

Woedeprobleem

Humberto vroeg Ratelband daarop of hij misschien een woedeprobleem heeft. Dat ontkende de 66-jarige: „Ze haalt het slechtste in me naar boven. Ze pakt m'n kinderen af en ze kleedt me financieel uit, ik word er hartstikke gek van.”

En toen was het tijd voor geinige filmpjes met Luuk Ikink.

Lees ook:
Emile Ratelband veroordeeld voor schoppen ex

 

 

Meer over