Happy Trending

Emma Wortelboer en Défano Holwijn maken programma over trends

25 maart 2022 13:21 | amusement | Door Judith Regeling

© BNNVARA
Presentatrice Emma Wortelboer en YouTuber Défano Holwijn slaan de handen ineen. De twee presenteren namelijk binnenkort samen Happy Trending, een programma over trends.

Ze hopen in dit programma te ontdekken of de actuele trends een blijvertje zijn of dat ze beter direct bij het grofvuil kunnen worden gezet.

Emma Wortelboer

Is een flitsbezorger nou echt zo snel, of kost het net zo veel tijd om zelf even naar de supermarkt te gaan? In het nieuwe programma Happy Trending duiken Emma en Défano in de trends van nu. Welke verdienen namelijk de aandacht en welke niet? Hierbij kun je denken aan: juicekanalen, het gebruik van botox en fillers, flitsbezorging, NFT's en eigendomsbewijzen van digitale zaken zoals kunstwerken.

Botox en Fillers

Vooral de aflevering waarin ze het gaan hebben over botox en fillers, is bij Emma niet in de koude kleren gaan zitten. In het onderstaande filmpje geeft ze alvast een tipje van de sluier. "Ik kan je wel zeggen dat ik heel anders naar Instagram en Jennifer Lopez ga kijken. Als dat niet genoeg teaset naar wat we bespreken..." 

 

Happy Trending is vanaf dinsdag 5 april wekelijks om 21:30 uur te zien op NPO3. 

Meer over