Douze points

Emma Wortelboer mag Nederlandse punten uitdelen bij Songfestival

13 maart 2019 11:55 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP Kippa
Een wens gaat in vervulling voor Emma Wortelboer. De BNNVARA-presentatrice mag namelijk namens Nederland de punten uitdelen tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival, die plaatsvindt op zaterdag 18 mei.

De 22-jarige presentatrice probeerde in haar rubriek EmmaDouzePoints, te zien in YUNG DWDD, haar "grote droom" achterna te gaan, namelijk het presenteren van de puntentelling. Voor dat item nam ze al eens dezelfde tatoeage als Songfestival-ganger Waylon.

Enthousiasme

Op haar Instagram steekt Wortelboer haar enthousiasme niet onder stoelen of banken. En geef haar eens ongelijk. "JAAAA ik kan het bijna niet geloven, maar ik mag de punten namens Nederland gaan geven tijdens het EUROVISIE SONGFESTIVAL BITCHEZ Tot 18 mei!!! Love you"

OG3NE

Tijdens afgelopen editie, die werd gewonnen door de Israëlische Netta, mocht OG3NE de punten namens Nederland uitdelen. Het zangtrio deed zelf eerder mee aan het liedjesfestijn met het nummer Light and shadows. Voor Nederland doet dit jaar Duncan Laurence mee met het nummer Arcade.

Meer over