Nieuwe spelshow

Emma Wortelboer gaat survivallen in Last Family Standing

4 maart 2022 11:12 | amusement | Door Judith Regeling

© ANP Kippa / Olaf Kraak
Emma Wortelboer mag zich opmaken voor een nieuwe tv-klus. Voor het nieuwe BNNVARA-programma Last Family Standing gaat de presentatrice samen met vier onbekende families back to basic.

Hoe maak je een kampvuur? Hoe bouw je een goed vlot? En wat doe je als je geen drinkwater meer hebt? Dat zijn de belangrijkste vragen voor deze nieuwe show.

Lees ook: Nieuw seizoen Steken En Prikken 

Last Family Standing

In Last Family Standing gaan vier families namelijk voor twee weken lang de ultieme uitdaging aan: samen overleven in de wildernis van Kroatië. Bepakt met een basisuitrusting en een afgemeten voedselpakket zijn de families puur op elkaar aangewezen en trekken ze langs de kampen rond het Krušćica meer. Ieder kamp staat in het teken van een van de vier elementen: water, aarde, vuur en lucht.

Emma Wortelboer

Door opdrachten te doen, kunnen ze punten verdienen. Maar dat is niet het belangrijkste. De families moeten er onder het toeziend oog van presentatrice Emma Wortelboer voor zorgen dat ze een eenheid gaan vormen. En dat vergt mogelijk wat aanpassingsvermogen van zowel de ouders als de kinderen. Hoe overleef je twee weken met je ouders zonder elkaar de tent uit te vechten? Hoe gaat de taakverdeling? En houden ze het vol zonder telefoon?

Last Family Standing is vanaf 19 maart om 19:20 uur te zien bij BNNVARA op NPO Zapp (NPO 3). 

Meer over