Comeback

Emma Wortelboers Tik 'M Aan wordt middagshow

7 december 2021 14:26 | amusement | Door Judith Regeling

© BNNVARA / Ed van de Pol

Het amusementsprogramma Tik 'M Aan, met presentatoren Emma Wortelboer en Frank Evenblij, keert tegen alle verwachtingen terug op de buis. De BNNVARA-show maakt alleen niet meer 's avonds zijn opwachting, maar in de middag.

Dit maakt BNNVARA zojuist bekend.

Coronabesmetting

Begin dit jaar schortte BNNVARA het nieuwe amusementsprogramma met Emma Wortelboer en Frank Evenblij tot nader order op na diverse coronabesmettingen binnen het team. Al snel werd er door diversen gedacht dat dit kwam door de tegenvallende kijkcijfers, maar dat heeft de zender tot nu toe altijd ontkend. 

BNNVARA

Ook nu rept Maja Braun, producent non-fictie BNNVARA, daar met geen woord over. "Door onvoorziene omstandigheden is het rondom Tik 'M Aan even stil geweest. Zodra het kon, hebben we de productie weer opgepakt", zo klinkt het in het persbericht. "Afleveringen 2 tot en met 5 hebben een tijd op de plank gelegen wegens een vol uitzendschema, maar nu is het eindelijk zover!

Wel op een ander tijdstip dan gepland, maar dat biedt ook kansen; midden in de kerstvakantie kunnen jong en oud in de middag mooi samen Tik 'M Aan kijken." 

Tik 'M Aan

In Tik 'M Aan gaan zeven koppels met elkaar de strijd aan: vanuit het niets bouwen ze de mooiste en meest complexe kettingreacties met alledaagse voorwerpen. Aan het einde van de vier nog uit te zenden afleveringen moet blijken welke creatieveling er met de trofee vandoor gaat.

Tik 'M Aan is van 21 t/m 24 december iedere dag om 15:50 uur te zien op NPO1.

Meer over