EO-reporter Danny Ghosen in Expeditie Robinson

Danny Ghosen doet mee aan Expeditie Robinson 2015. De ex-PowNews-verslaggever had het zwaar: "Op het zand slapen voelde als slapen op een ijzeren plaat!"

Danny Ghosen, bekend van het EO-programma 3Onderzoekt, doet dit jaar mee aan Expeditie Robinson, zo onthult Metro dinsdag. De voormalig PowNews-reporter is de veertiende kandidaat die bekend is gemaakt.

Sluwheid

"Een eer," zo omschrijft Danny het feit dat hij werd gevraagd voor de survivalreeks. "Het is zó'n mooi programma. Ik wilde kijken of ik het aankon, zo zonder eten, familie en alle luxe dingen die we hier hebben." De EO-ster verklapt vanzelfsprekend nog niks over de afloop van zijn expeditie. Wel laat hij iets los over zijn tactiek: "Ik moet het niet van mijn fysiek hebben, maar van mijn sluwheid."

Zandvlooien

De overnachtingen op het tropische eiland vielen Danny tegen: "Ik dacht dat op zand slapen lekker zacht was, maar het voelt als slapen op een ijzeren plaat. Je staat op met enorme pijn in je rug en vervolgens denk je: shit, wat is toch dat andere wat ik voel? Dan blijkt dat je door 350 duizend zandvlooien bent gebeten."

Sharon Doorson

Danny neemt het in Expeditie Robinson 2015 op tegen rapper Ronnie Flex, zangeres Sharon Doorson, zanger/presentator Tim Douwsma, actrice Marian Mudder, blogger Teske de Schepper, oud-GTST'er Oscar Aerts, presentator Sander Janson, weervrouw Amara Onwuka, zangeres Elle Bandita, hockeyster Kim Lammers, presentator Kees van der Spek, Q-music-dj Wietze de Jager en cabaretier Klaas van der Eerden. De laatste paar deelnemers zijn nog even geheim.

Lees ook:
Doet Anna Speller mee aan Expeditie Robinson? 

Reageren