Er komt een 2de seizoen van Het Instituut

Het Instituut, het programma op NPO 1, waarin Joep van Deudekom en Rob Urgert geinge wetenschappelijk testjes deden met 100 vrijwilligers, krijgt een tweede seizoen.

Joep van Deudekom kondigde het nieuws aan op de Facebook van Het instituut: „Beste Instituters, goed nieuws. We mogen van de NPO een nieuwe serie maken. Hoewel wij, en vele kijkers, heel tevreden waren met het resultaat, denken we met de kennis van nu, een nog betere serie te maken.”

540.000 kijkers

Het Instituut kon op redelijk wat bijval rekenen van de kijkers, al waren dat er niet al te veel. Het NPO 1-programma debuteerde vorig jaar met 540.000 kijkers en de afleveringen daarna werden niet veel beter bekeken. Daarom is het opvallend dat Joep en Rob terug mogen komen voor een vervolg.

Hoe eet je een tompouce

In Het instituut onderwierpen de presentatoren hun proefpersonen aan heel verschillende experimenten al: 'Kun je meten of iemand homo is?', 'Hoeveel technieken bestaan er om een tompouce te eten en wat is de beste?' 'Zijn mensen met een tatoeage dommer of denken we dat alleen maar?' En 'hebben vruchtbaar uitziende dansers ook beter zaad?'.

Meer over:

Reageren