Nu al aangekodigd

Er komt een derde seizoen van The Tribute: Battle of the Bands

24 april 2023 11:19 | amusement | Door Esther Hut

© William Rutten

Na de eerste succesvolle seizoenen kon het natuurlijk niet uitblijven dat er een vervolg komt voor The Tribute: Battle of the Bands. Seizoen drie is namelijk al aangekondigd.

Presentator Gerard Ekdom onthulde op zijn Instagram dat we weer kunnen uitkijken naar het nieuwe seizoen van het muziekprogramma.

The Tribute: Battle of the Bands

Afgelopen week konden tribute liefhebbers helemaal losgaan tijdens de drie uitverkochte concerten van The Tribute in concert in de Ziggo Dome.

“Wat een weekend! 3x een compleet uitverkocht Ziggo Dome met ‘The Tribute in concert’! Het was een eer om te mogen presenteren. De liefde voor muziek knalde van het podium,” laat Gerard weten.

Hij kondigt dan ook meteen maar het nieuwe seizoen aan van het succesvolle muziekprogramma. “Een 3e seizoen van ‘The Tribute: Battle Of The Bands’ komt eraan en 12 april 2024 staat al genoteerd voor het volgende concert. Nu al zin in!”

Bouke & the ElvisMatters Band

Het tweede seizoen van The Tribute: Battle of the Bands was een groot succes en werd gewonnen door Bouke & the ElvisMatters Band. Er werd zelfs al geroepen om de band naar de volgende editie van het Eurovisie Songfestival te sturen.

Het derde seizoen van The Tribute: Battle of the Bands zal naar verwachting pas begin 2024 uitgezonden worden. 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door gerardekdom (@gerardekdom)

Meer over