Verrader of Getrouwe?

Er komt een nieuw seizoen van De Verraders met onbekende Nederlanders en je kunt jezelf nu opgeven

17 maart 2023 19:20 | amusement | Door Tessa Kok

© Jasper Suyk
Ben je een trouwe kijker van het programma De Verraders en zou je het fantastisch vinden om zelf eens mee te doen aan het spel? Dan is dit je kans, want RTL heeft bevestigd dat er een nieuw seizoen aankomt met onbekende Nederlanders.

En het is vanaf nu mogelijk om jezelf daar voor op te geven. Als je altijd al een rol als Verrader of Getrouwe hebt willen spelen, dan kun je jezelf hier opgeven.

Onbekende Nederlanders

Aan de voorgaande seizoenen van De Verraders hebben tot nu toe altijd bekende Nederlanders meegedaan. Daar komt bij het volgende seizoen verandering in, want dan is het de beurt aan onbekende Nederlanders om te strijden voor de grote pot zilverstaven.

Van de deelnemers worden er aan het begin van het seizoen drie aangewezen als Verrader. De overige kandidaten zijn Getrouwen. De Getrouwen doen er alles aan om de Verraders te ontmaskeren, voordat het te laat is. De Verraders hebben de macht om iedere nacht een 'moord' te plegen op een mede-kandidaat en moeten voorkomen dat zij eruit worden gestemd bij de grote ronde tafel. De presentatie wordt verzorgd door Tijl Beckand.

Wanneer de opnames voor het vierde seizoen van start gaan en wanneer het op televisie wordt uitgezonden, is nog niet bekend. 

Meer over