Erik Dijkstra schaamt zich voor persiflage

22 Januari 2018 15:52 | amusement | Door Televizier

© Screenshot RTL

Erik Dijkstra is niet blij met zijn persiflage door Carlo Boszhard. Dijkstra was één van de nieuwe typetjes in het negende seizoen van De TV Kantine, en daar verheugde Erik zich erg op. Maar hij kwam van een koude kermis thuis. “Het was echt heel slecht.”

Erik Dijkstra reageerde in de radioshow van Gerard Ekdom op de persiflage die toch best goed leek. “Ik was vooraf heel trots dat het zou gebeuren. Maar toen zat ik te kijken: het was verschrikkelijk, het was echt heel slecht. Dan krijg je te maken met een nieuw fenomeen: dat je je schaamt voor je eigen persiflage.”

‘Uitstekelbaars’

Erik vond het een eer dat hij gepersifleerd werd, maar de uitwerking vond hij niet sterk. “Ja verdorie man, daar stond iemand die zich twee weken niet had geschoren en die 25 keer ‘uitstekelbaars’ zegt, dat was het.” Erik is kritisch op Carlo. “Je kunt wel iemand nadoen, maar je moet ook een paar grappen schrijven.”

Online

Het negende seizoen begon afgelopen zaterdag met 1,4 miljoen kijkers. Ook op internet was niet iedereen positief over de grappen, maar de typetjes vielen wel in de smaak

Meer over