Erik van der Hoff keert terug bij NET 5 met verbouwprogramma

Erik van der Hoff beleeft zijn comeback bij NET 5. Hij presenteert een nieuw realityprogramma waarin vijf stellen elkaars huizen gaan verbouwen.

Erik van der Hoff, die jarenlang programma's als Het Blok en SamenWonen maakte voor NET 5, mag weer een nieuw verbouwprogramma presenteren op de vrouwenzender. Dit najaar is hij het gezicht van een realityshow waarin vijf stellen elkaars huizen verbouwen. Elke week overhandigt een koppel de sleutels van hun huis aan de andere vier stellen.

House Rules

De nog titelloze show is gebaseerd op het Australische format House Rules. Bij het verbouwen zijn er namelijk wel 'huisregels': de eigenaren geven de andere stellen een lijstje met do's en don'ts, zoals bepaalde kleuren, materialen of vormen die wel of niet terug mogen komen in hun woning. De andere stellen nemen elk één ruimte in het huis onder handen. Als de eigenaren terugkomen is de grote vraag: zijn de huisregels goed geïnterpreteerd?

Verbouwen

"Het is fantastisch om weer in het wonen en klussen te duiken bij NET 5," aldus Erik van der Hoff. "De ervaring leert dat verbouwingen veel spanning met zich mee brengen, maar het kan ook mooie vriendschappen opleveren. Er valt ongetwijfeld veel te lachen, dus ik kijk uit naar dit nieuwe format." Naast Erik zijn in de show ook twee deskundige juryleden te zien, die punten geven voor de resultaten van de stellen. Richting de finale vallen de kandidaten met de minste punten af. De winnaar van het programma krijgt een mooie prijs: twee jaar lang 'hypotheekvrij leven'.

Lees ook:
Jochem van Gelder neemt Wie Trouwt Mijn Zoon over van Erik van der Hoff. 

 

Reageren