B&B Vol Liefde

Esra vertelt hoe het nu met haar en Bram gaat in Zweden

24 april 2024 10:37 | amusement | Door Irma Tomas

Esra Dekker maakte nogal een stap door bij Bram Eijgenhuijsen te gaan wonen in zijn niet erg moderne boerderij in de middle of nowhere in Zweden. In het AD vertelt de 22-jarige hoe het nu gaat.

Zoals bekend dacht Esra in eerste instantie dat Joy uit B&B vol Liefde de man voor haar zou zijn, maar na de reünie liep ze Bram tegen het lijf op een terrasje en bleek hij een veel leukere man voor haar. 

Nog maar twee buren

Niet lang daarna besloot Esra haar hele leven om te gooien en van Arnhem naar Zweden te verkassen. En dat is wennen. "Ik heb nu nog maar twee buren en die zitten ook een stuk verder weg. Eén keer in de twee weken zoek ik de stad op, bijvoorbeeld om een koffietje te drinken."

Vrienden

Maar dat is ook precies het enige wat Esra mist in Zweden. "Nu ik hier zit, kan ik niet meer spontaan een wijntje met vrienden of familie drinken op het terras." Maar eenzaam is ze niet. "Bram heeft hier wel een vriendengroep. Als we willen, kunnen we elk weekend wat leuks doen."

Tijd tekort

Voorlopig heeft Esra dus zeker geen plannen om terug te keren naar Nederland. Ze vindt het rustige leven heerlijk en zich vervelen is er niet bij: "Ik kom alleen maar tijd, handen en energie tekort om alles te kunnen doen."

Meer over