Esther en boerin Bertie uit elkaar

Het was zo mooi, maar lang mocht het niet duren. Boerin Bertie en haar vriendin Esther hebben een einde aan hun relatie gemaakt.

Esther maakte het trieste nieuws zelf wereldkundig in een brief op de Boer Zoekt Vrouw-site die ze aan haar collega-boerinnen schreef. De brief gaat als volgt:

'De afgelopen weken heb ik genoten van jullie brieven en jullie avonturen op de boerderijen. En nu is het weer mijn beurt voor een brief. Helaas moet ik jullie vertellen dat dit meteen mijn laatste keer is.
Bertie en ik hebben een goeie tijd met elkaar gehad, maar we hebben besloten dat er geen toekomst voor ons samen is. We hebben onze relatie verbroken.
Ik wens jullie alle geluk van de wereld en wie weet zien we elkaar nog eens.’

Smoorverliefd

En zo eindigt een van de meest veelbelovende romances van het afgelopen seizoen Boer Zoekt Vrouw. Boerin Bertie en Esther waren -na een stroef begin- zo smoorverliefd dat het van het televisiescherm spatte. Wat de reden voor de breuk is, schrijft Esther niet, maar de grote afstand in woonplaatsen tussen de twee lijkt de schuldige.

Afstand

Esther schreef in een vorige brief dat het heen en weer gerij haar niet in de koude kleren ging zitten. 'Elk weekend rij ik zo'n vijfhonderd kilometer op en neer. Samenwonen zit er nu nog niet in. Het is wel vermoeiend, ik heb mijn leven hier in Den Helder en ik heb een leven in Zeeland bij Bertie. En daarbij hebben we nog een Boer zoekt Vrouw leven. Best bizar eigenlijk...'

In dezelfde brief schreef Esther dat zij en Bertie vol mooie en spannende plannen zaten voor deze zomer, maar dat zal er nu nooit meer van komen.

Lees ook:
Boer Tom is sinds kort wel aan de vrouw

 

Reageren