'Hij is terecht!'

Eva Jinek deelt update over 'aantrekkelijke' man in haar uitzending

17 januari 2023 14:21 | amusement | Door Judith Regeling

© Videoland
Eva Jinek startte zo'n tien dagen geleden een bijzondere zoektocht naar een van haar gasten in het publiek. En met resultaat: de jongen in spe is namelijk eindelijk gevonden! 

Een oproepje op Instagram bood uiteindelijk de helpende hand.

Lees ook: Eva Jinek geeft complimenten aan aantrekkelijk publiekslid 

Jinek

Normaal gesproken is het niet de bedoeling dat het publiek van Jinek opvalt, maar een paar weken geleden kon zelfs de presentatrice er niet omheen. Op Twitter en Instagram kreeg ze namelijk in de dagen die op de uitzending volgde zoveel berichten van dames die de jongeman achter haar wel zagen zitten. "Ik probeerde me voor te stellen dat ik die jongen was, en toen dacht ik: ik zou het wel leuk vinden om dat te horen. Dus, bij deze", zo schreef ze toen bij een berichtje op haar eigen platform

Tariq Schouten

Inmiddels zijn er een paar dagen overheen gegaan en wat blijkt? De jongeman heeft zich gemeld. "Hij is terecht hoor. Die jongen waar zoveel kijkers mij laatst naar vroegen omdat ze hem zo knap vonden. Tariq Schouten reageerde heel bescheiden en lief op de 14.000 (!) likes die zijn verschijning opriepen en hij vindt het helemaal goed dat ik hem hierin tag", schrijft de talkshowhost nu op Instagram. "Tariq, daar ga je dan! Geniet ervan."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinek)

Meer over