Eva Jinek giechelt met Hillary Clinton

Eva Jinek had de afgelopen maanden heel wat sterren aan tafel in haar talkshow Jinek. Nu Jeroen Pauw het stokje heeft overgenomen zouden de beroemdheden aan zijn tafel moeten aanschuiven, maar het is Eva die opnieuw de strijd om de celebs wint.

Jinek is voorbij, en dus kan Eva genieten van een welverdiende vakantie. Althans, dat zou je denken. De talkshowhost denkt daar anders over en werkt momenteel aan een nieuwe aflevering van Brandpunt+. Voor een special over Internationale Vrouwendag bezocht ze niemand minder dan Hillary Clinton.

Hillary Clinton

Je leest het goed: Hillary Clinton. Het is een gast waar menig talkshowhost een figuurlijke moord voor zou plegen. Toch flikte de blondine het om met de politica te spreken over de verloren race tegen Donald Trump en andere ongetwijfeld interessante vraagstukken.

Onderonsje

Toch zijn we het meest jaloers om alles wat er achter de schermen gebeurde. Waar journalisten normaal gesproken als de wiedeweerga worden weggestuurd door beveiligers, had Eva na afloop van het gesprek een giechelend onderonsje met Hillary. Dat kunnen maar weinig mensen zeggen. Lekker bezig Eva!De special over Internationale Vrouwendag zie je dinsdag om 21:00 uur op NPO 2.

Lees ook: Gordon verkiest Jinek boven Humberto

Meer over:

Reageren