Werken

Eva Jinek mist waarschijnlijk Gouden Televizier-Ring Gala

23 september 2020 10:45 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP Kippa
Eva Jinek is genomineerd voor de Televizier-Ster Presentatrice 2020. De talkshowkoningin denkt echter nu al dat ze de feestavond op donderdag 8 oktober niet kan bijwonen.

“Ik zit even te denken: het is doordeweeks toch? Ja, dan kan ik eigenlijk nooit natuurlijk”, zegt Eva in gesprek met Lex Uiting van RTL Boulevard. De verslaggever is echter niet voor één gat te vangen en komt met een oplossing. “Als we nou regelen dat het vroeg op de avond is en dat je daarna gewoon, om een uur of half elf, naar de studio kan. Deal?”

Dankbaar

Eva Jinek is met Chantal Janzen en Miljuschka Witzenhausen genomineerd voor de Televizier-Ster Presentatrice 2020. “Natuurlijk werk je omdat je je hypotheek moet betalen en je het interessant en leuk vindt, maar het programma dat wij maken is voor de kijker en dit is een prijs die de kijker bepaalt. Als zij zeggen dat zij mij leuk vinden, ben ik alleen maar dankbaar.”

Feest

Het zou niet de eerste keer zijn dat een genomineerde na het gala door moet om te werken. In 2014 ging Humberto Tan vanuit Carré door naar de studio van RTL Late Night, waar hij feestelijk werd onthaald voor het winnen van de Zilveren Televizier-Ster Man 2014. Humberto won destijds van Art Rooijakkers en Johnny de Mol.

Meer over