Eva Jinek strikt Oranje Leeuwinnen voor afterpartyshow

De EK-winst van de Oranjevrouwen wordt groots gevierd in Jinek. De volledige ploeg komt vanavond na de huldiging exclusief napraten aan tafel bij Eva. 

KRO-NCRV laat weten de historische EK-winst van de Oranje Leeuwinnen groots te vieren met een heuse special, voor de gelegenheid niet in de studio maar live vanuit het Americain. Saillant detail is dat dit Amsterdamse hotel het vroegere thuishonk is van Eva's concurrent RTL Late Night.

Terugblik

Jinek ontvangt naast de winnende vrouwen ook bondscoach Sarina Wiegman en de KNVB-staf. Onderwerp van gesprek ligt voor de hand: een uitvoerige terugblik op de vele hoogtepunten van een veelbewogen EK.

John de Bever

Als muzikale omlijsting mag John de Bever niet ontbreken. De spelers draaiden zijn lied Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht helemaal grijs, waardoor De Bever er een speciale Oranje-versie van maakte met tekst van Marianne Weber. Hij zingt het lied vanavond. 

Bijwonen

De Jinek special is vrij toegankelijk voor publiek: opgeven kan via deze link. Enige vereiste is een goede, originele reden om erbij te zijn en een oranje outfit. Voor wie thuis kijkt: Jinek is vanavond om 22.20 uur te zien op NPO 1.

Meer over:

Reageren