MAFS 2.0

Eveline Stallaart: ‘Videoland editie van MAFS wordt veel meer juicy’

27 mei 2022 13:24 | amusement | Door Esther Hut

De ontknoping van Married at First Sight zit er nog maar net op, of we kunnen ons alweer opmaken voor een nieuw seizoen. Dit keer voor een Videoland editie die volgens Eveline Stallaart veel weg gaat hebben van de Australische versie.

Married at First Sight Australia is hier ook ongekend populair en sommige kijkers vinden het zelfs leuker dan de Nederlandse versie. De Australische versie heeft namelijk andere elementen vergeleken met de Nederlandse, waardoor er veel gebeurt in de afleveringen.

Format past beter in Nederland

In de podcast van RTL Boulevard vertelt Psycholoog Eveline Stallaart de reden hierachter. “Het format wordt door ieder land op zijn eigen manier ingevuld en het format dat wij hebben gepakt past gewoon veel beter bij Nederland, maar ook bij de programma’s die er al zijn waarvan we weten dat die goed lopen.”

Meer juice

Toch kunnen fans van de Australische versie zich nu gaan opmaken voor meer juice in de Nederlandse versie. Eveline onthult namelijk dat er binnenkort een nieuwe editie van Married at First Sight op Videoland te zien is dat veel juice gaat opleveren. “Het is veel meer juicy, dus dat pure moet je ook niet verwachten. Er wordt echt gematcht en gehoopt de liefde weer bij elkaar te zoeken. Maar het gaat veel meer om de groep en daar gebeurt veel meer. Ik heb ook wel het idee dat er meer koppels bij elkaar gezet worden die meer overeenkomen in leeftijd en daardoor beter levelen en er meer kan gebeuren.”

Eveline vertelt dat de nieuwe editie van Married at First Sight op Videoland pas na de zomer te zien zal zijn. Een exacte datum volgt dus nog.

Meer over