Weet Ik Veel

MAFS-seksuoloog Eveline Stallaart blij verrast door seksuele kennis van zoon (8)

19 maart 2023 11:00 | amusement | Door Faye Heijnis

© Screenshot Weet Ik Veel (RTL)
Mede dankzij Married at First Sight is Eveline Stallaart een van Nederlands bekendste tv-seksuologen. In Weet Ik Veel deelt ze aan de hand van een aandoenlijke anekdote dat ze die kennis blijkbaar al goed doorgeeft aan haar achtjarige zoon.

Eveline nam het in de kennisquiz zaterdagavond samen met actrice Jasmine Sendar en presentator Valerio Zeno op tegen een studio vol studenten. In welk kennisgebied de MAFS-matchmaker er met kop en schouders bovenuit steekt? Seks, natuurlijk. "Wat vinden jouw kinderen ervan dat hun moeder seksuoloog is?", vraagt Beau van Erven Dorens aan Eveline.

MAFS-seksuoloog Eveline Stallaart over zoon

"Ze zijn vrij klein, vijf en acht, en ze snappen ook niet helemaal wat het is", antwoordt ze. "Ze vinden het vooral heel leuk dat ik op tv kom." Eveline is wel blij verrast over de kennis die haar oudste zoon, die nu 'een beetje begint met de eerste ontwikkelingsboeken', al heeft op dat gebied. "Toen een meisje in zijn klas zei: 'Oh, ik heb jeuk aan mijn vagina', zei mijn zoon heel trots - ik stond ernaast: 'Nee, daar? Nee, dat is je vulva!'." Er klinkt gegrinnik uit de studio van Weet Ik Veel. "Toen dacht ik: dan je, dank je. Dat had ik hem echt niet geleerd hoor!" 

Je kunt de aflevering van Weet Ik Veel hier terugkijken of bij Videoland.

Meer over