Overrompeld

Even voorstellen: Dit koppel vervangt Martijn en Nicole in MAFS

1 februari 2023 14:29 | amusement | Door Esther Hut

© Videoland

Nu Martijn en Nicole gisteravond hun trouwringen hebben ingeleverd en dus vroegtijdig uit Married at First Sight zijn gestapt, moet het gat natuurlijk opgevuld worden. De experts doken noodgedwongen in de kaartenbak met kandidaten en hebben gelukkig weer een match gevonden.

Vanavond zien we hoe Patricia en Stephan door Carlo verrast worden met hun onverwachte deelname.

Verwachtingen zijn hoog

Volgens de experts zouden ze gemaakt zijn voor elkaar en enorm veel raakvlakken hebben. Beiden zijn ze sportief, houden van een festival en van goede gesprekken voeren. De verwachtingen van de experts dat dit stel gaat slagen zijn dan ook erg hoog.

Patricia wilde dolgraag meedoen aan MAFS, maar werd niet uitgekozen en baalde daar enorm van. Volgens haar vriendinnen was ze echt de perfecte kandidaat om mee te doen. Maar toch een geluk bij een ongeluk, want Patricia wordt verrast door Carlo en krijgt het nieuws dat ze over drie dagen toch gaat trouwen.

Ook Stephan wordt overrompeld tijdens een etentje met het goede nieuws dat hij een trouwpak mag aanschaffen.

Hoe het verder verloopt met dit nieuwe stel zie je vanavond in Married at First Sight om 20:30 uur op RTL4. Of kijk vooruit op Videoland. In onderstaande video kan je alvast met ze kennismaken. 

Meer over