Everon Jackson Hooi kijkt niet naar GTST

Everon Jackson Hooi kijkt zelf amper naar GTST. In de Telegraaf onthult hij dat hij na een dag werken geen zin meer heeft om de soap terug te kijken.

Morgen is het dan zover: de zomercliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden. Inmiddels weet iedereen dat er waarschijnlijk een Meerdijker te pletter gaat vallen tijdens een parachutesprong. Terwijl half Nederland aan de buis gekluisterd zit voor deze spannende ontwikkeling, bekent Everon (Bing in de serie) dat hij de soap eigenlijk nooit bekijkt.

GTST kijken is overkill

Jackson Hooi vertelt dat hij het elke dag 'best wel' druk heeft en het dan een overkill vindt om om acht uur de tv aan te zetten voor GTST. Hij legt uit: "We krijgen de afleveringen op dvd. Soms kijk ik er een paar terug maar niet alles meer. Het is tweeënhalf uur tv en dan moet je je werk nog doen."

Collega Beau Schneider, die de rol van Tim Loderus speelt, onthulde eind mei nog in Van der Vorst Ziet Sterren bijna elke avond naar de soap te kijken. Hij vertelde dat hij altijd kritisch naar zijn eigen spel kijkt om zichzelf te kunnen verbeteren.

Heftige verhaallijnen

Wel is Everon erg te spreken over de ontwikkeling van zijn personage het afgelopen seizoen: "De scène waarin ik in coma ga en de kankerverhaallijn waren heftig om te spelen. Ook heerlijk, ik heb wel seizoenen gehad waarvan ik dacht 'oké, nu mag het wel weer gaan gebeuren."

Of de cliffhanger voor Bing net zo heftig zal worden als de rest van zijn verhaallijnen is nog even afwachten. Aan 3FM vertelt hij al wel: “Elk jaar roep ik dat het dé cliffhanger wordt, maar dit jaar wordt het echt dé cliffhanger. Het wordt echt spectaculair."

Reageren