Everon Jackson Hooi lanceert tijdschrift #ONE

GTST-ster Everon Jackson Hooi lanceert 24 juni zijn eigen tijdschrift #ONEHet tijdschrift is een vakantiemagazine 'voor mannen en door mannen'.

'#ONE is een magazine voor 'echte mannen' met spraakmakende interviews, spannende autotests en indrukwekkende reportages', zo staat er in het bijgeleverde persbericht. Het is even de vraag wie die echte mannen zijn.

Sexy shoot

Everon is al een aantal jaren uit de kast, maar aan de seksualiteit van Everon wordt nauwelijks gerefereerd. Aantrekkelijke dames spelen wel een hoofdrol in het blad. (Oud-)collega's Carolien Spoor en Marly van der Velden zijn gestrikt voor een sexy fotoshoot op Curaçao en de actrices vertellen wat vrouwen nou eigenlijk van mannen willen.  

Luchtmobiele Brigade

In het persbericht vertelt de acteur dat hij het meest trots is op de dag dat hij meetrainde met de Luchtmobiele Brigade. "Bikkelharde mannen die ons land overal ter wereld verdedigen. Het was loodzwaar, maar ik heb mezelf die dag leren kennen en de jongens hebben me er meerdere malen doorheen getrokken," zo vertelt de acteur.

Zaadbalkanker

Toch is het niet alleen maar lekkere wijven en testosteron dat de klok slaat in #ONE getuige het verhaal van Terry en zijn gevecht tegen zaadbalkanker. Everon: “We kennen allemaal borstkanker bij vrouwen, maar zaadbalkanker bij mannen is een ondergeschoven kindje. Het verhaal van Terry kwam keihard binnen, vooral ook omdat ik zelf een goede vriend aan kanker verloren heb.”

Fantastische kans

Waarom de GTST-ster dit tijdschrift maakte? "Het is niet zo dat ik altijd al een magazine heb willen hebben, maar wanneer geweldige kansen zich voordoen, grijp ik ze met beide handen aan. Dat heb ik een tijd geleden met mezelf afgesproken."

Acteren

Everon Jackson Hooi is sowieso een vlijtig type, vorig jaar lanceerde hij zijn eigen onderbroekenlijn Bolas. Toch hoeven fans van Goede tijden, slechte tijden geen moment te vrezen dat Everon Jackson Hooi stopt met acteren. Als het aan hem ligt, blijft hij nog heel lang in Meerdijk"Ik zie mijzelf daar wel de nieuwe Ludo worden."

#ONE ligt vanaf 24 juni in de winkel en kost €5,95 te koop. 

Reageren