Everon Jackson Hooi noemt homoroddels "lelijk en onwaar"

GTST-acteur Everon Jackson Hooi vindt de homogeruchten die over hem rondgaan "benauwend en irritant". Volgens de soapie worden zijn woorden telkens verdraaid.

"Everon Jackson Hooi doet het met Ferry Doedens", kopte Wilma Nanninga vorig jaar in de Telegraaf. "Ik praat met veel GTST-collega's, het is geen geheim dat hij met jongens stapt", schreef ze destijds. Everon Jackson Hooi ontkende het verhaal meteen en laat vandaag weten echt helemaal klaar te zijn met de homogeruchten.

Lelijk en onwaar

"Dat was zo lelijk. Zo onwaar. Ik was diep geraakt", zegt de Goede Tijden, Slechte Tijden acteur tegen het AD. Hij vertelt dat het hek van de dam was na het verhaal van Nanninga: "Iedereen, behalve ik, ging er extreem zenuwachtig over doen. Kom uit de kast, waar verschuil je je voor, wees toch jezelf. Ik hoorde bijna niks anders meer. Heel irritant en benauwend is dat."

Woorden verdraaid

Everon Jackson Hooi, Bing in GTST, laat weten dat zijn woorden regelmatig worden verdraaid, maar hij heeft geen zin om dit steeds weer recht te zetten. "Zelf heb ik er totaal geen behoefte aan te zeggen met wie ik m'n bed deel.

Maar, omdat mensen dat kennelijk graag willen en mij er bijna toe dwingen zal ik er binnenkort, op mijn eigen moment, iets over zeggen. Wat het ook is."

Bing

Jackson Hooi speelt inmiddels alweer negen jaar de rol van Bing in Goede Tijden, Slechte Tijden. Gelukkig verveelt dit personage hem nog lang niet: "Ik leer van Bing. In het verleden aarzelde ik wel eens over hoe ik dingen moet aanpakken. Dankzij Bing ga ik tegenwoordig rechter dan ooit op mijn doelen af."

Expeditie Robinson

Momenteel is Everon ook (nog) te zien in Expeditie Robinson. Vorige week werd hij door al zijn eilandgenoten weggestemd. Wat zij niet weten is dat hij samen met Zimra Geurts op het Duivelseiland verblijft. Hij heeft dus nog een kans om terug te komen in het spel.

Reageren