Evert Santegoeds en Waylon in EO-programma De Kist

30 oktober 2014 13:44 | amusement | Door Televizier

© Ruben Timman - EO

Waylon en Evert Santegoeds praten in het nieuwe seizoen van het EO-programma De Kist over hun ervaringen en verwachtingen rondom de dood.

Zanger Waylon en roddelkoning Evert Santegoeds praten in het nieuwe seizoen van De Kist met EO-presentator Kefah Allush over de dood. Dat heeft de omroep donderdag laten weten. 

Kandidaten

Naast Waylon en Evert Santegoeds zijn ook presentatrice Sylvana Simons cabaretier Richard Groenendijk en sportjournaliste Barbara Barend te gast in De Kist. 

De Kist

In de eerste aflevering, die 9 november wordt uitgezonden, praat Sylvana Simons over haar ervaringen met de dood. De presentatrice was pas 26 jaar oud en net moeder geworden toen haar vader onverwacht zelfmoord pleegde. De meest gestelde vraag aan nabestaanden van iemand die zelfmoord heeft gepleegd, is volgens Sylvana: ‘’Voel je je niet schuldig?’’, waarop ze standaard ‘’I didn't kill him!!’’ antwoord.

In een ander nieuwe EO-programma treedt Bert van Leeuwen samen met zes bekende Nederlanders in de voetsporen van Jozef en Maria.

Meer over