Ex-Utopiaan Andrea duikt weer op

15 mei 2014 10:49 | amusement | Door Televizier

Het bleef lange tijd opmerkelijk stil rondom dramaqueen Andrea, toen ze drie weken geleden Utopia verliet. Maar, ze dook gisteren op in Shownieuws en trad daarmee weer in de openbaarheid.

Even leek het erop alsof Andrea haar Utopia-avontuur nooit te boven zou komen en voorgoed ondergedoken bleef. We hoorden niets van de Utopiaan van het eerste uur en ook haar vriend Anton leek haar voorgoed aan de kant te hebben gezet.

Blij

Tot gisteren. De massagetherapeute verscheen aan de desk van Shownieuws en leek gelukkiger dan ooit. Ze deed verslag van haar Utopia-avontuur: “Ik ben blij dat ik het gedaan heb en volg het nu nog steeds op de voet.” Toen Eric van Tijn opmerkte dat het niet altijd even leuk was in Utopia, zei Andrea dat dat niet erg was en dat mensen haar zo goed leerden kennen: “Ja, maar dat ben ik ook. Het was heftig, maar wel echt. Ik vind het best leuk om dat terug te zien.”

Onderduiken

Andrea bleek de eerste paar weken inderdaad te zijn ondergedoken om de straat maar niet op te hoeven, maar de schrikbeelden die ze voor zich zag vielen reuze mee. “Ik heb me eerst een beetje afzijdig gehouden, maar toen ik in Volendam de straat op ging, vloog iedereen me om de nek. Vervolgens ging ik Amsterdam in en daar gebeurde precies hetzelfde.”

Anton en Andrea

Vriend Anton beĆ«indigde via een artikel in De Telegraaf zijn relatie met Andrea, toen ze dingen had gezegd die volgens hem niet door de beugel konden. Ook na haar vertrek uit Utopia leek haar 30 jaar oudere vriend de deur voor haar dicht te houden. Maar, dit dubieuze sprookje loopt goed af. Het lijkt een wonder, maar na lang praten is het tussen de twee geliefden allemaal weer koek en ei: “ We hebben een behoorlijke strijd gehad en twee dagen lang gepraat, maar alles is nu weer goed.”

Ten tijde van haar verblijf in Utopia hield Andrea de gemoederen bezig door onder andere te stelen van een hulporganisatie.

Meer over