Ex-Utopiaan Peter is opgepakt

Peter, de Utopiaan die na een maand uit Utopia werd weggestemd, is opgepakt door de politie. De horeca-ondernemer heeft z’n financiële zaakjes niet helemaal op orde.

De Telegraaf meldt dat Peter veel openstaande rekeningen en boetes nog niet heeft betaald. Even een nachtje in de cel en dan weer naar huis is er volgens de krant niet bij. De ex-Utopiaan zou achter de tralies moeten blijven totdat hij met geld over de brug komt.

Kluisincident

Peter kwam in Utopia ook al in de problemen door financiële perikelen. Toen jatte hij geld uit de kluis om een krat bier te kunnen kopen. Het zogenaamde kluisincident werd hem fataal; medebewoners stuurden Peter naar huis.

Inzamelingsactie

Het is te hopen voor Peter dat zijn familie en vrienden de komende dagen goed hun best doen. Zij zouden een inzamelingsactie begonnen zijn om Peter uit de gevangenis te krijgen.

Weer terug naar Utopia

Vorig week vertelde de Utopiaan van het eerste uur aan Veronica Magazine nog dat hij zijn financiële zaakjes weer een beetje op de rails had: “Ik heb me weg laten stemmen omdat ik mijn financiële zaken thuis wilde oplossen. Ik liep met een heel vol hoofd rond in Utopia. Nu heb ik alles weer een beetje op de rit en baal ik enorm dat ik er niet meer in zit. Utopia had me uit mijn dal kunnen trekken. Ik wil heel graag terug, misschien dat De Mol me nog een kans wil geven.“ 

In Show Vandaag vertelde Peter na zijn vertrek uit Utopia dat het avontuur in de zelfgebouwde samenleving het mooiste was dat hem kon overkomen.

Meer over:

Reageren