Expeditie Robinson 2016 begint op 8 september - maar wie doen er mee?

28 juli 2016 16:06 | amusement | Door Televizier

Nog iets meer dan een maand en dan is het zover: op 8 september gaat Expeditie Robinson 2016 van start. Maar wie o wie zijn de kandidaten in het zeventiende seizoen?

De opnames van Expeditie Robinson zijn nog maar net achter de rug: vorige week keerden presentatoren Dennis Weening en Nicolette Kluijver terug uit de Filipijnen. Maar de montage van de eerste aflevering moet op 8 september al afgerond zijn, blijkt uit de programmaschema's van RTL 5. Om 20.30 uur zitten alle fans dan klaar voor de aftrap van seizoen 17.

Deelnemers

Welke BN'ers er meedoen aan de nieuwe reeks, is nog steeds een raadsel. De bekendmaking is pas laat dit jaar. Ter vergelijking: in 2015 begon RTL al eind juni de deelnemers te onthullen. Voor het eerst gebeurde dat toen één voor één, in de stijl van Wie is de Mol?. Verspreid over de hele zomer druppelden de Robinson-namen naar buiten.

Monic Hendrickx?

In 2016 is dat anders. Het is eind juli en we weten nog niets. Wel wordt er op internet natuurlijk gespeculeerd over de kandidaten. Een mogelijke deelnemer is Monic Hendrickx, die in het AT5-programma De Zwoele Stad misschien wel iets verklapte. De actrice zei dat ze vanaf september in een tv-programma zit met 'zwijgplicht'. Expeditie Robinson is een van de weinige tv-shows met een strikte zwijgplicht.

Twitter

Op basis van de opnameperiode in juni-juli kun je ook kijken welke BN'ers in die periode opeens weinig actief waren op social media. Op Twitter worden onder meer Lex Uiting, Horace Cohen en Beau Schneider getipt.

 

Meer over